VIZIJA

Vodilni v sloveniji
Ohraniti status enega od vodilnih podjetij v Sloveniji pri proizvodnji uniform oziroma oblačil, izdelanih po posameznih merah in poizkušnjah.

Ostati v koraku z razvojem tekstilne tehnologije v svetovnem merilu. Zadovoljiti stranke s kakovostjo ter tako poskrbeti, da se bodo te vedno vračale, saj je le - to edina prava potrditev, da je podjetje pravilno usmerjeno.

ZGODOVINA

Zametki krojaštva Šmigoc segajo v leto 1969, ko je Konrad Šmigoc po mojstrskem izpitu začel samostojno pot obrtništva. Začetki so bili težki, saj ni bilo na izbiro materialov in strojev, ki bi olajšali delo. Vendar so bili izdelki že takrat izdelani zelo kvalitetno.

Z leti je podjetje pridobivalo vse večji kader zaposlenih, prav tako pa se je opremljalo z najnovejšo tehnologijo, ki je potrebna za vrhunske rezultate. Na poti obrtništva se mu je hitro pridružil sin Andrej Šmigoc, ki ga je po mojstrskem izpitu tudi nasledil in je trenutno na čelu podjetja.

DANES

50 letna tradicija
Smo obrtna delavnica za modno krojaštvo z več kot 50-letno tradicijo in priznano kakovostjo. Vsa oblačila izdelamo po posameznih merah in poizkušnjah ali po konfekcijskih številkah, ne glede na oddaljenost kupcev, ter seveda iz najkvalitetnejših osnovnih in pomožnih materialov.

Podjetje Modno krojaštvo Andrej Šmigoc, d.o.o. trenutno zaposluje 15 ljudi, ki so strokovno usposobljeni za vse vrste operacij, ki so potrebne za vrhunski izgled oblačil in odlično počutje naših strank. Nenehno opravljamo tečaje na področju tekstilne tehnologije, ki so potrebni za vse večjo kvaliteto oblačil. Sledimo razvoju tehnologije, ki je potrebna za čim boljši izgled oblačila, predvsem detailov (žepi, fazone, luknje, okrasno šivanje - AMF ...).

Naša strokovna in tehnološko opremljena obratovalnica se ukvarja s šivanjem vseh vrst uniform in svečanih oblačil, ki so primerna za posamezne kupce, predvsem pa za različna podjetja, prosvetna društva, pevske zbore, godbenike, orkestre …

Vsa oblačila izdelamo po posameznih merah in poizkušnjah ali po konfekcijskih številkah, ne glede na oddaljenost kupcev, ter seveda iz najkvalitetnejših osnovnih in pomožnih materialov. Ker želimo strankam prihraniti čas in denar, lahko osnovno oblačilo dopolnimo s primernimi srajcami, bluzami, kapami, modnimi dodatki …

S strokovnim svetovanjem vam pomagamo izdelati celosten izgled oblačil zaposlenih v določenem podjetju (gostinstvo, hotelirstvo, javna podjetja …). Izdelamo idejne skice, pripravimo materiale in dodatke, izdelamo lahko tudi vzorčni model, ki ga stranki predstavimo in ga po skupnem sestanku dodelamo do podrobnosti. Tako zaposleni v podjetju v celoti izgledajo usklajeno in se ujemajo z okoljem, v katerem delajo.

Facebook

Pišite nam

Instagram